Tabulková čokoláda, Strana 10
Značky
Alergeny
Druh
Procento kakaa
Lahodně krémová veganská čokoláda vyrobená z kešu a karamelizovaných mandlí, ochucená navíc jemnými náznaky exotického koření. Kakao v této tyčince je organicky certifikované....
Vynikající čokoláda vytvořená z kakaových bobů z ekologicky certifikovaného pěstování a pouze z místních dominikánských surovin. Sladká, oříšková a ovocná chuť čokolády je...
Ekologicky pěstované kakao v této tyčince pochází ze Zorzal Cacao, zemědělsko-lesnického prostředí a ptačí rezervace o rozloze 1019 hektarů dominikánského lesa. V této 100%...
Držitel několika ocenění. Jemná řemeslná čokoláda s krásně vyváženou chutí ekologicky pěstovaného kakaa. Tóny švestek, pomerančové kůry a lískových oříšků.
Tato 77% bio hořká čokoláda se vyrábí z ručně vybraných kakaových bobů odrůdy Criollo pocházejících z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně zakulacená čokoláda s tóny citrusů,...
Organická mléčná čokoláda vyrobená z kakaa Forastero z Konga.
Organická hořká čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario. Brazílie oblast Pará