⭐🚚Aktuální doba doručení po ČR je 1-4 pracovní dny🚚⭐
🍫 Doporučujeme kurýrní službu Messenger 🍫

Blanxart Peru – Alto Piura Tmavá 100 % BIO

Kód: 1970
Single Origin Bean To Bar
Značka: Blanxart
230 Kč 205,36 Kč bez DPH
Objednáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Tato 100% bio tabulka je vyrobena z ručně vybraných kakaových bobů Criollo z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně plné kakao s jemnou kyselostí a mírnými hořkými tóny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Řady Classic a Premium Origins představují výběr čokolád Blanxart pro nejnáročnější chuťové buňky. Tyto tabulky byly vytvořeny tak, aby vynikla vůně a charakter kakaových bobů z rozmanitých vzdálených končin.

Tato 100% bio tabulka je vyrobena z ručně vybraných kakaových bobů Criollo z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně plné kakao s jemnou kyselostí a mírnými hořkými tóny obsahuje pouze přírodní cukry z kakaových bobů.

Chuťové tóny: vyniká intenzivními citrusovými tóny v kombinaci s rostlinnými a zemitými nuancemi.
Složení: kakao.

Veganské a bezlepkové.
Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.08 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické, BIO
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 100
Dovozce pro ČR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.