Blanxart Peru – Alto Piura 100% BIO

Kód: 1970
Single Origin Bean To Bar
Neohodnoceno
Značka: Blanxart
230 Kč 200 Kč bez DPH
Skladem

Organická kakaová pasta vyrobená z organického kakaa z Peru.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Blanxart Peru – Alto Piura 100% BIO

Organická kakaová pasta vyrobená z organického kakaa z Peru.

Složení: Kakao. Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.

Chuťové tóny: Tóny dřeva, lékořice, kávy a vápna.

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.08 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické, BIO
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 100

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.