Detailní popis produktu
Blanxart Peru – Alto Piura 77% BIO
Organická černá čokoláda s boby Criollo z Peru.
Složení: Kakao, cukr, kakaové máslo, vanilka.
Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.
Chuťové tóny: dřevo, lékořice, kávy a citrusů.
Doplňkové parametry
|
Tabulková čokoláda
|
|
0.125 kg
|
|
Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické, BIO |
|
Tmavá |
|
77 |
|
Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.