⭐Doba doručení po ČR a SR je aktuálně 5-10 pracovních dnů⭐
⭐Garance doručení do Vánoc u objednávek do 10.12.⭐

Blanxart Brasil Tmavá 76 % BIO

Kód: 1961
Single Origin Bean To Bar
Značka: Blanxart
180 Kč 156,52 Kč bez DPH
Objednáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Organická hořká čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario. Brazílie oblast Pará

Detailní informace

Detailní popis produktu

Blanxart Brasil 76% BIO

Tato čokoláda je vyrobena z organického kakaa pěstovaného v amazonských deštných pralesech. Plantáž je položena poblíž Transamazonské silnice mezi městem Belém (hlavní a největší město státu Pará ) a městem Itaituba, v Brazílii. Kakaové boby odrůdy Trinitario z této oblasti vynikají mimořádnou kvalitou a čokoláda z nich má přirozenou chuť a vůni této oblasti.

Složení: Kakao, cukr, kakaové máslo, vanilka. Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.

Chuťové tóny: citrusové plody, ořechy a skořice

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.125 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 76
Dovozce pro ČR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.