⭐ Výhodnou kolekci nářadí se šrouby objevte tady
⭐ Doba dodania po ČR je 1-3 pracovné dni. ⭐
⭐ Doba doručenia na Slovensko je 2-4 pracovné dni ⭐
⭐ Delivery time in the Czech Republic is 1-3 working days ⭐
⭐ Delivery time in Europe is 2-5 working days ⭐
⭐ Die Lieferzeit nach Österreich und Deutschland beträgt 2-5 Werktage ⭐
⭐ Die Lieferzeit in Europa beträgt 2-5 Werktage ⭐

Čaje Hyleys

7 položek celkem

Cena

155285
1155285

Značky

Položek k zobrazení: 7
2 9 druhu2
265 Kč

- třída čaje BOPF, 100% přírodní produkt

Kód: 3588
42 ftb 1
285 Kč

Vícedruhový japonský Matcha čaj + cejlonský Sencha čaj

Kód: 3591
rc 1
215 Kč

- špičkový velkolistý černý čaj

Kód: 3576
pleasure
155 Kč

- černý čaj s maracujou a ananasem

Kód: 3585
inspirtion
155 Kč

- černý čaj s bergamotem a lesními plody

Kód: 3582
mo 1
215 Kč

- špičkový střednělistý polozelený čaj

Kód: 3579
Čaj Hyleys 1001 MYSTERY - sypaný čaj 100g
215 Kč

Špičkový černý čaj s příměsí

Kód: 3573

Čaje Hyleys

Firma Regency Teas byla na Srí lance založena v roce 1997. Vyváží širokou škálu čajů pod značkou "HYLEYS" do 26 zemí po celém světě. Největší oblibě se čaje Hyleys těší v severní Americe a východní Evropě.

Největší důraz je kladen na 100% použití přírodních ingrediencí. Čaje pocházejí z nejkvalitnějších plantáží v horské části střední Srí Lanky.  Firma používá nejmodernější balící stroje a kvalifikovanou pracovní sílu. Čaje jsou baleny za nejpřísnějších hygienický podmínek. Celý proces výroby byl certifikován HACCP Srí Lanským normalizačním institutem.

Společnost denně vyrobí 2,75 milionu čajových sáčků. V současnosti je firma Regency Teas pátý největší vývozce čajů na Srí Lance. Degustátoři denně ochutnají více než 500 šálků, aby vybrali ty nejlepší druhy a směsi čajů.

Výroba čaje:

Sběr čajových lístku se provádí pouze ručně. Trhání lístků probíhá každých 7 až 10 dní.

Čajové lístky se rozprostřou na speciálních roštech. Foukáním teplého vzduch dochází k odstranění přebytečné vlhkosti. Lístky jsou pravidelně prohrabávány. Tento proces trvá od 6 do 20 hodin.

Rolováním čajových lístků dochází k narušení buněčné struktury a dochází k uvolnění silic a enzymů, což má hlavní vliv na výslednou chuť a vůni čaje.

Fermetace - neboli oxidace čajových lístků. Toto je základní proces při výrobě černého čaje (pro výrobě zelené čaje se farmatace neprovádí). Čajové lístky jsou rozprostřeny na speciálních stolech a vlivem vháněného teplého vzduchu dochází k reakci s kyslíkem. Fermetace trvá od 20 minit do 3 hodin.

Sušení odstraní přebytečnou vlhkost až na 2%. Doba a teplota sušení je závislá na třídě druhu čaje. Čajové lístky se suší dvakrát. Optimální teplota pro první sušení černého čaje je 90-95 ° C, pro druhé sušení je 82-87 ° C. Následně dochází k třídění podle velikosti čajových lístků.

Balení čajů probíha za přísných hygienický podmínek.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení