Auro Tmavá Čokoláda s kávou odrůdy Arabica 55%

Kód: 2172
Neohodnoceno
70 Kč 60,87 Kč bez DPH
Skladem

Čistá filipínská čokoláda obohacená o exkluzivní benguetskou kávu. A to v malé tabulce. Nemohlo by to být o nic bláznivější. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Auro Tmavá Čokoláda s kávou odrůdy Arabica 55%

Benguetská káva je mezi znalci dobře známá. Jednodruhová Arabica z vysočiny Benguet na severu Filipín. Je to špičkový produkt pěstovaný malými farmářskými rodinami. Pijí ho místní obyvatelé a zbytek se za vysokou cenu exportuje jako exkluzivní produkt.

V roce 2016 byla Benguet Arabica zahrnuta do Slow Food’s Ark of Taste. Aby se zabránilo tomu, že se tak skvělá káva pro lidstvo ztratí.

Složení: třtinový cukr, kakaové boby, kakaové máslo, káva arabica, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkový extrakt

Alergeny: Sója

Bez lepku
Bez laktózy

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.027 kg
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 55

ezgif.com-webp-to-jpg

Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.

 

auro1foto1-02

 

 Filipínská Bean-To-Bar čokoláda 

Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.

Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.

Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.

Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!