Auro Chocolate
Značky

Čistá filipínská čokoláda obohacená o exkluzivní benguetskou kávu. A to v malé tabulce. Nemohlo by to být o nic bláznivější.

Vítěz prestižní ceny Academy of Chocolate! Malá tabulka. Lahodná tmavá čokoláda z Filipín s kakaovými praženými boby, které zajišťují příjemný křup. Užijte si lahodné pohlazení...

Vynikající mléčná čokoláda z Filipín s malými kousky kakaových bobů - tyto kousky dodávají čokoládě příjemnou chuť.

Naše Reserve Collection je vytvořena z nejlepších bobů jediné sklizně, aby přinesla vzácné, charakteristické rysy každé komunity a částí země. Mana se nachází v bujných...

Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající svěžími farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.

Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající svěžími farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.

Tato tabulka s bohatou ovocnou příchutí je vyrobena z kakaa trinitario, pěstovaného na úrodné půdě na úpatí Mount Matutum na Filipínách. Chuťové tóny : Rozinky, červené víno,...
Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.
Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.
Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.
Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.
Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!