Výhodnou kolekci nářadí se šrouby objevte tady
V případě velmi vysokých teplot může dojít k delší dodací lhůtě. Zásilka bude odeslána hned, jak počasí dovolí.
⭐ Doba dodania po ČR je 1-3 pracovné dni. ⭐
⭐ Doba doručenia na Slovensko je 2-4 pracovné dni ⭐
V případě velmi vysokých teplot může dojít k delší dodací lhůtě. Zásilka bude odeslána hned, jak počasí dovolí.
⭐ Delivery time in the Czech Republic is 1-3 working days ⭐
⭐ Delivery time in Europe is 2-5 working days ⭐
⭐ Die Lieferzeit nach Österreich und Deutschland beträgt 2-5 Werktage ⭐
⭐ Die Lieferzeit in Europa beträgt 2-5 Werktage ⭐

Blanxart

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.

 

Cena

180230
1180230
8 položek celkem
Blanxart 76 Brasil
Single Origin Bean To Bar
180 Kč

Organická hořká čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario. Brazílie oblast Pará

Kód: 1961
Blanxart Dominikánská Republika Tmavá 72 % BIO
Single Origin Bean To Bar
180 Kč

72% hořká čokoláda s dominikánským kakaem.

Kód: 2174
Blanxart Dominikánská Republika Tmavá 82 % BIO
Single Origin Bean To Bar
180 Kč

82% Organická hořká čokoláda s dominikánským kakaem.

Kód: 2176
Blanxart Dominikánská Republika Tmavá 99 % BIO
Single Origin Bean To Bar
180 Kč

Organická hořká čokoláda s 99% kakaa Trinitario z Dominikánské republiky.

Kód: 2175
500x500 2
Single Origin Bean To Bar
180 Kč

Tmavá čokoláda vyrobená z 95% kakaa Criollo z Guayaquil.

Kód: 2177
Blanxart Nicaragua – Bosawas Tmavá 85 % BIO
Single Origin Bean To Bar
180 Kč

Organická hořká čokoláda vyrobená z 85% Criollo a kakaa Trinitario z Nikaraguy.

Kód: 2178
Blanxart Peru – Alto Piura 77% BIO
Single Origin Bean To Bar
180 Kč

Organická černá čokoláda s boby Criollo z Peru.

Kód: 2182
Blanxart Peru – Alto Piura Tmavá 100 % BIO
Single Origin Bean To Bar
230 Kč

Organická kakaová pasta vyrobená z organického kakaa z Peru.

Kód: 1970

Stránka 1 z 1 - 8 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení