Blanxart

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.

 

Cena

180230
1180230
10 položek celkem
Blanxart Filipinas – San Isidro 71%
Single Origin Bean To Bar
180 Kč

Tmavá čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario z Filipín.

Kód: 2183
Blanxart 76 Brasil
Single Origin Bean To Bar
180 Kč

Organická hořká čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario. Brazílie oblast Pará

Kód: 1961
Blanxart Congo mléčná čokoláda 42% BIO
Single Origin Bean To Bar
180 Kč

Organická mléčná čokoláda vyrobená z kakaa Forastero z Konga.

Kód: 2173
Blanxart Dominikánská Republika 72% BIO
Single Origin Bean To Bar
180 Kč

72% hořká čokoláda s dominikánským kakaem.

Kód: 2174
Blanxart Dominikánská Republika 82% BIO
Single Origin Bean To Bar
180 Kč

82% Organická hořká čokoláda s dominikánským kakaem.

Kód: 2176
Blanxart Dominikánská Republika 99% BIO
Single Origin Bean To Bar
180 Kč

Organická hořká čokoláda s 99% kakaa Trinitario z Dominikánské republiky.

Kód: 2175
500x500 2
Single Origin Bean To Bar
180 Kč

Tmavá čokoláda vyrobená z 95% kakaa Criollo z Guayaquil.

Kód: 2177
Blanxart Nicaragua – Bosawas 85% BIO
Single Origin Bean To Bar
180 Kč

Organická hořká čokoláda vyrobená z 85% Criollo a kakaa Trinitario z Nikaraguy.

Kód: 2178
Blanxart Peru – Alto Piura 100% BIO
Single Origin Bean To Bar
230 Kč

Organická kakaová pasta vyrobená z organického kakaa z Peru.

Kód: 1970
Blanxart Peru – Alto Piura 77% BIO
Single Origin Bean To Bar
180 Kč

Organická černá čokoláda s boby Criollo z Peru.

Kód: 2182

Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem