Blanxart
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.
NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.
OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.
![Blanxart 76 Brasil](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cokolandia.cz/user/shop/detail/1961_blanxart-76-brasil.jpg?60140444
)
Organická hořká čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario. Brazílie oblast Pará
![49129 BLX Chocolate con Leche 42 Congo ECO 1](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cokolandia.cz/user/shop/detail/1964-1_49129-blx-chocolate-con-leche-42-congo-eco-1.png?65a79b88
)
Organická mléčná čokoláda vyrobená z kakaa Forastero z Konga.
![Blanxart Dominikánská Republika Tmavá 99 % BIO](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cokolandia.cz/user/shop/detail/1973_blanxart-dominikanska-republika-tmava-99-bio.png?60140d55
)
Bio 99% tabulka z Dominikánské republiky, vyrobená z kakaových bobů odrůdy Trinitario, je intenzivní a aromatická čokoláda pro ty, kteří hledají nejčistší čokoládu s velmi...
![Blanxart Peru – Alto Piura 77% BIO](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.cokolandia.cz/user/shop/detail/2009_blanxart-peru---alto-piura-77--bio.png?601533dd
)
Tato 77% bio hořká čokoláda se vyrábí z ručně vybraných kakaových bobů odrůdy Criollo pocházejících z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně zakulacená čokoláda s tóny citrusů,...
Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem