Výhodnou kolekci nářadí se šrouby objevte tady
V případě velmi vysokých teplot může dojít k delší dodací lhůtě. Zásilka bude odeslána hned, jak počasí dovolí.
⭐ Doba dodania po ČR je 1-3 pracovné dni. ⭐
⭐ Doba doručenia na Slovensko je 2-4 pracovné dni ⭐
V případě velmi vysokých teplot může dojít k delší dodací lhůtě. Zásilka bude odeslána hned, jak počasí dovolí.
⭐ Delivery time in the Czech Republic is 1-3 working days ⭐
⭐ Delivery time in Europe is 2-5 working days ⭐
⭐ Die Lieferzeit nach Österreich und Deutschland beträgt 2-5 Werktage ⭐
⭐ Die Lieferzeit in Europa beträgt 2-5 Werktage ⭐

Blanxart Ecuador - Tmavá 95 % Guayaquil

Kód: 2177
Single Origin Bean To Bar
Značka: Blanxart
180 Kč 156,52 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Tmavá čokoláda vyrobená z 95% kakaa Criollo z Guayaquil.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Blanxart Tmavá 95% Guayaquil

Tmavá čokoláda vyrobená z 95% kakaa Criollo z  Guayaquil.

Historie města Guayaquil je založena na třech základech,poslední finální začíná 25. července 1538 kapitán Francisco de Orellana v Pie del Cerro Santa Ana. Počátkem roku 1600 byly na břehu řeky Guyayas malé kakaové plantáže, které se postupně rozšiřovaly i na březích jejích přítoků Daule a Babahoyo. Naše kakao roste na malých farmách v oblasti regionu Guayas

 

 

Historie 

Složení: Kakao, kakaové máslo, cukr, vanilka.

Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.

Chuťové tóny: Kakao a pikantní tóny

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.125 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 95
Dovozce pro ČR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení