V případě vysokých teplot se může doba doručení prodloužit
🚚 Aktuální doba doručení po ČR je 2-4 pracovní dny, na SR je 2-4 pracovní dny 🚚

Blanxart Ecuador - Tmavá 95 % Guayaquil

Kód: 2177
Single Origin Bean To Bar
Značka: Blanxart
180 Kč 156,52 Kč bez DPH
Objednáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Tmavá čokoláda vyrobená z 95% kakaa Criollo z Guayaquil.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Blanxart Tmavá 95% Guayaquil

Tmavá čokoláda vyrobená z 95% kakaa Criollo z  Guayaquil.

Historie města Guayaquil je založena na třech základech,poslední finální začíná 25. července 1538 kapitán Francisco de Orellana v Pie del Cerro Santa Ana. Počátkem roku 1600 byly na břehu řeky Guyayas malé kakaové plantáže, které se postupně rozšiřovaly i na březích jejích přítoků Daule a Babahoyo. Naše kakao roste na malých farmách v oblasti regionu Guayas

 

 

Historie 

Složení: Kakao, kakaové máslo, cukr, vanilka.

Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.

Chuťové tóny: Kakao a pikantní tóny

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.125 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 95
Dovozce pro ČR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.