Auro Mléčná Čokoláda s banánovým chipsem 42%

Kód: 2169
Neohodnoceno
70 Kč 60,87 Kč bez DPH
Skladem

Vynikající mléčná čokoláda z Filipín s křupavými kousky banánů od Davao. Už jen tento popis vám musí znít lahodně.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Auro Mléčná Čokoláda s banánovým chipsem 42%

Vynikající mléčná čokoláda z Filipín s křupavými kousky banánů od Davao. Už jen tento popis vám musí znít lahodně.

Pokud jde o vývoz banánů, jsou Filipíny na světě číslo 5. 80% pochází z ostrova Mindanao, jehož region Davao poskytuje zdaleka nejvíce banánů. Provincie Davao del Norte je také známá jako hlavní město banánů na Filipínách. Kakao se často pěstuje pod banánovníky a jinými vysokými plody. Proto hodně kakaa pochází z oblasti Davao. Banánovníky dodávají kakau specifickou jemnou chuť. 

U této čokolády jsou banány sušené, pražené a nasekané.

Složení: třtinový cukr, kakaové boby, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, banánové lupínky, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkový extrakt

Alergeny: sója, mléko

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.027 kg
Druh: Mléčná
Procento kakaa: 42

ezgif.com-webp-to-jpg

Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.

 

auro1foto1-02

 

 Filipínská Bean-To-Bar čokoláda 

Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.

Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.

Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.

Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!