Auro Mana Tmavá 85%

Kód: 2166
Single Origin Bean To Bar
Neohodnoceno
180 Kč 156,52 Kč bez DPH
Skladem

Naše Reserve Collection je vytvořena z nejlepších bobů jediné sklizně, aby přinesla vzácné, charakteristické rysy každé komunity a částí země. Mana se nachází v bujných tropických lesích Davao

Chuťové tóny karamelizovaného jablka, rumu, sladkého banánu a kešu .

Zažijte to!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Auro Mana Tmavá 85%

Před čtyřiceti až padesáti lety farmáři v Saloy zasadili své stromy. Jejich děti a vnoučata nyní pěstují kakao. Tento druh je také ze Saloy, ale odlišně zpracovaný, aby byl vytvořen jiný produkt ze stejného kakaa

Naše Reserve Collection je vytvořena z nejlepších bobů jediné sklizně, aby přinesla vzácné, charakteristické rysy každé komunity a částí země. Mana se nachází v bujných tropických lesích Davao

Chuťové tóny karamelizovaného jablka, rumu, sladkého banánu a kešu .

Zažijte to!

Doplňkové parametry

Kategorie: Bean To Bar čokolády
Hmotnost: 0.06 kg
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 85

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

ezgif.com-webp-to-jpg

Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.

 

auro1foto1-02

 

 Filipínská Bean-To-Bar čokoláda 

Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.

Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.

Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.

Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!