⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-3 pracovní dny 🚚⭐

Auro - Bílá 32% čokoláda s praženými kešu

Kód: 1943
70 Kč 62,50 Kč bez DPH
Objednáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Malá tabulka. Slavné kešu ořechy z Palawanu, nazývané perlou Filipín, harmonicky ladí s bílou čokoládou. Tomu říkáme velká radost!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Auro Pražená Bílá Čokoláda s Kešu 32%

Slavné kešu ořechy z Palawanu, nazývané perlou Filipín, harmonicky ladí s bílou čokoládou. Tomu říkáme velká radost!

Kešu ořechy pocházejí z Palawanu, tropického ráje na Filipínách. Těsně nad Kalimantanem (dříve Borneo). Palawan je známý pro své kešu ořechy. Asi 99% všech kešu na Filipínách pochází odtud

Složení: třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, kešu, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkový extrakt

Alergeny: mléko, sója, kešu

Doplňkové parametry

Kategorie: Bílé čokolády
Hmotnost: 0.027 kg
Druh: Bílá
Procento kakaa: 32
Dovozce pro ČR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

ezgif.com-webp-to-jpg

Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.

 

auro1foto1-02

 

 Filipínská Bean-To-Bar čokoláda 

Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.

Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.

Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.

Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!