Tabulková čokoláda, Strana 5
Značky
Alergeny
Druh
Procento kakaa
Čokoláda se dvěma barvami! Růžovo-červená a zelená, jemně sladká chuť s aromatickými ovocnými malinami a delikátní matcha.
Hořká čokoláda z Dominikánské republiky okořeněná černým malabarským pepřem z Indie a pepřem Kubeben z Indonésie. Mírné, ale přesto lahodně pikantní.
Vynikající rostlinná čokoláda s obsahem kakaa 55 %. Veganská verze mléčné čokolády vyrobená z rýžové mouky a mandlí.
Výjimečná bio hořká mléčná čokoláda vyrobená ze vzácných kakaových bobů Amelonado vypěstovaných průkopnickým ženským družstvem ve východním Kongu a z bohatého mléka švýcarských...
Hladká a krémová bio hořká mléčná čokoláda s posypem křupavé opražené pohanky.
Mimořádně jemná hořká bio čokoláda se sladkým, pikantním krvavým pomerančem a nádechem krémové vanilky.
Nová definice čokoládové tabulky s kokosem. Tato tabulka vyrobená z jamajského kakaa je hladká a krémová. Skutečná pocta jedné z nejznámějších karibských surovin: kokosu.