Tabulková čokoláda, Strana 6
Značky
Alergeny
Druh
Procento kakaa
Nová definice čokoládové tabulky s kokosem. Tato tabulka vyrobená z jamajského kakaa je hladká a krémová. Skutečná pocta jedné z nejznámějších karibských surovin: kokosu.
Jamajská káva Blue Mountain je považována za jednu z nejlepších na světě. Její ovocné a květinové tóny se skvěle kombinují s našimi boby.
Tato 77% bio hořká čokoláda se vyrábí z ručně vybraných kakaových bobů odrůdy Criollo pocházejících z oblasti Alto Piura v Peru. Krásně zakulacená čokoláda s tóny citrusů,...
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny
Veganská 100% čokoláda bez přidaného cukru. Kakaové boby z Guatemaly. Bean to Bar Intenzivní čokoládová chuť To nejkvalitnější kakao a tradiční evropské techniky...
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny
Delikátní chuť pražených mandlí spojená s výraznou chutí 59% čokolády. Bean to Bar čokoláda Pomalu pražené mandle 59% kakaa z ručně sbíraných bobů
Delikátní chuť pražených mandlí spojená s výraznou chutí 59% čokolády. Bean to Bar čokoláda Pomalu pražené mandle 59% kakaa z ručně sbíraných bobů
Výrazná chuť zralých malin. Intenzivní chuť a barva malin Maliny bez přidaného cukru 100% přírodní kousky malin
Z kolekce Filippino Fiesta: rostlinná bílá čokoláda s nálevem z kalamansi a kousky lahodně kořeněných sušenek. To je chuť!