⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-3 pracovní dny 🚚⭐

Naïve Ambrosia 65%

Kód: 4281
Bean To Bar
Značka: Naïve
260 Kč 232,14 Kč bez DPH
Objednáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Kakao a med vždy krásně voní. Nejprve se do popředí dostává bohaté, aromatické kakao, které je později umně doplněno zemitým medem a pylem z divokých lesů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hořká čokoláda s medem a pylem

Bio-dynamický úl, ve kterém včely sbírají svůj vynikající med, se nachází hned vedle lesa. Jeho med a pyl jsou husté a mají tmavě jantarovou barvu s vůní mechové hlíny. Tyto tóny zajišťují zvláštní souhru s čokoládou. Složitost spojení medu a kakaa činí z této receptury jednu z technologicky nejvyspělejších. A co je ještě důležitější, představuje Domantasův domácí terén - jeho terroir. Místo, kde se narodil.

Kolekce Forager

Čokolatiér Domantas Uzpalis říká: "Kolekce Forager je nesmírně komplexní a obsahuje mnoho vrstev. Nejprve oddělím všechny ingredience a pak je znovu spojím, abych vytvořil tabulku čokolády s - řekl bych - patentovanými chutěmi. Jedinečné. S touto kolekcí jsem vyvinul nový způsob, jak spojit intenzivně chutnající místní produkty do čokoládových tyčinek, v nichž jsou již z podstaty přítomny komplexní kakaové vůně."

Kakaové boby, které Domantas používá, pocházejí z El Ceibo v Bolívii.

Složení: kakao* (65 %), cukr*, kakaové máslo*, lesní med, včelí pyl*.
* = bio

Může obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka, sezamu a arašídů.

V malém městě na východní straně Litvy vyrábí Chocolate Naive svou Bean To Bar čokoládu.

Každé ráno čokoládový mistr pečlivě praží čerstvé kakaové boby, jejichž lahodná vůně jemně probouzí obyvatele města. Stejně jako před stovkami let jsou kakaové boby pomalu rolovány a lisovány, aby uvolnily svůj mimořádný buket ovoce, ořechů a květin v jemně dokončené čokoládové tyčince. Tyto ručně vyráběné čokolád se později skladují, aby dozrály a vytvořily komplikovanou řadu chutí a koření.

V Chocolate Naive, jednom z pouhých 200 takových výrobců po celém světě, začíná výrobní cyklus sušenými kakaovými boby. Špičkové kakaové boby jsou pečlivě vybírány z výjimečných farem. Poté jsou přepraveny starými mořskými cestami do Evropy a nakonec do Litvy, domova Chocolate Naive. Nejdůležitější jsou pro nás dva klíčové principy. Za prvé, pracujeme pouze s těmi nejlepšími ingrediencemi na světě. Zadruhé se snažíme stát se řemeslníky světové třídy v práci s tímto typem vynikající výroby. Naive vyrábí čokoládu způsoby, které pomáhají odhalit charakter konkrétního kakaového bobu. Čokoláda se nakonec zrodí po pečlivé analýze chuti, barvy, vůně a textury. Již nějakou dobu naše produkty zařadily Litvu na mapu gurmánů jako vycházející hvězdu gurmánské čokolády ve světě.

Zažijte na vlastní kůži kousek tajemství.
Často se mě ptají, proč jsem se rozhodl vyrábět čokoládu. Vždy váhám, než odpovím. Mám vyprávět živý příběh o svém divokém nápadu, nebo bych měl jednoduše říct, že jsem viděl mezeru na trhu? Pravdou je, že ani jedna z těchto odpovědí není zcela správná. Čokoláda je jako můj vlastní život – hořká i sladká. Byl to stálý společník, který mě viděl vyrůstat z bezstarostného mládí v donkichotského dospělého. Čokoláda je tak bujná jako můj nejživější sen a pokorná jako moje prostá realita. Ochutnáním čokolády Chocolate Naive potvrzujete můj celoživotní projekt a za to vám chci osobně poděkovat

Ocenění

Certifikáty

Doplňkové parametry

Kategorie: Tmavé čokolády
Hmotnost: 0.057 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Bez sóji
Procento kakaa: 65
Dovozce pro ČR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

naivec-01

V malém městečku na východní straně Litvy vyrábí Chocolate Naive své Bean to Bar čokolády.

Každé ráno čokoládový mistr pečlivě pečuje o čerstvost kakaových bobů, jejichž lahodná vůně jemně probouzí obyvatele města. Stejně jako před stovkami let se kakaová zrna pomalu válí a konšují, aby uvolnila svou mimořádnou vůni ovoce, ořechů a květin v jemně hotové čokoládové tabulce. Tyto ručně vyrobené tabulky jsou později uloženy, aby vyzrály a vytvářely komplikovanou řadu chutí a koření.

about_02     about_01

V Chocolate Naive, jednom z pouhých 200 takových producentů po celém světě, začíná produkční cyklus sušeným kakaovým bobem. Špičkové kakaové boby jsou pečlivě vybírány z výjimečných farem. Poté jsou transportovány starými námořními cestami do Evropy a nakonec do Litvy, domov Chocolate Naive. Pro nás jsou nejdůležitější dva klíčové principy. Nejprve pracujeme pouze s těmi nejlepšími ingrediencemi na světě. Zadruhé se snažíme stát se řemeslníky světové úrovně při práci s tímto typem vynikající výroby. Naive vyrábí čokoládu způsoby, které pomáhají odhalit charakter konkrétního kakaového bobu. Čokoláda se konečně rodí po pečlivé analýze chuti, barvy, vůně a struktury. Již nějakou dobu naše výrobky uvádějí Litvu na mapě jídel jako vycházející hvězda gurmánské čokolády na světě.

Zažijte kousek tajemství
pro tebe.