Tabulková čokoláda, Strana 4
Značky
Alergeny
Druh
Procento kakaa
Naše Reserve Collection je vytvořena z nejlepších bobů jediné sklizně, aby přinesla vzácné, charakteristické rysy každé komunity a částí země. Mana se nachází v bujných...
Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající svěžími farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.
Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající svěžími farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.
Třešně a ostružiny s nádechem kořeněné smetany, to je chuť kakaa Jolomijix z okraje národního parku Sierra de las Minas, jedinečné biosféry UNESCO.
Čokoláda vyrobená z bobů Mava Estate, Sambirano, Madagaskar. Bohatá chuť pražených oříšků a sušeného ovoce, sladká s kulatou kyselostí.
100% čokoláda z kakaových bobů z usedlosti Mava Estate v Sambrianu na Madagaskaru. Bohatá chuť pražených oříšků a sušeného ovoce.
Tato hořká mléčná čokoláda má překvapivou chuť s tóny kokosu, pomela a rambutanu. Kakao se pěstuje na území Saloy, které se nachází v tropických horách a je vyživováno čerstvou...
Výrazná chuť zralých malin. Intenzivní chuť a barva malin Maliny bez přidaného cukru 100% přírodní kousky malin
Ekologicky pěstované kakao v této tyčince pochází ze Zorzal Cacao, zemědělsko-lesnického prostředí a ptačí rezervace o rozloze 1019 hektarů dominikánského lesa. V této 100%...