Tmavé čokolády, Strana 3
Značky
Procento kakaa
Vysoce kvalitní čokoláda z bílých kakaových bobů Criollo. S tóny karamelu, ořechů a ovoce je to vynikající pochoutka z Tabaska v Mexiku.
Tmavě krémová s harmonickou chutí sultánek, banánů a ořechů charakterizuje toto Trinitario z Hondurasu. Čokoládová vůně a chuť jsou intenzivní a dlouhotrvající.
Hořká čokoláda z Dominikánské republiky okořeněná černým malabarským pepřem z Indie a pepřem Kubeben z Indonésie. Mírné, ale přesto lahodně pikantní.
Vynikající rostlinná čokoláda s obsahem kakaa 55 %. Veganská verze mléčné čokolády vyrobená z rýžové mouky a mandlí.
Mimořádně jemná hořká bio čokoláda se sladkým, pikantním krvavým pomerančem a nádechem krémové vanilky.
Vítěz bronzové medaile Akademie čokolády 2017. Velmi aromatická čokoláda z farmy až po bar ze Sedayu, vesnice na jihu Sumatry.
Vítěz stříbrné medaile Academy of Chocolate Awards 2017. Ostrov Sulawesi má jedinečnou přírodu s asijskými i australskými charakteristikami. A v této přírodě roste hojnost...
Tato čokoláda je vyrobena z kokosového mléka, ale má jen nádech kokosu. Vychutnáte si všechny vzrušující chutě kakaa.
Zlato na prestižní soutěži Academy of Chocolate v roce 2020! Sladké terroir kakao z jedné farmy, vůně karamelu, ovocné kůry a mírně čokoládová.
Zlato na prestižní soutěži Academy of Chocolate v roce 2020! Čokoláda z jedné farmy. Mírně kořeněné kakao z jedné farmy "terroir" s nádechem fialového ovoce, medu, pražených...