Tmavé čokolády, Strana 4
Značky
Procento kakaa
Čokoláda pochází z východního pobřeží Madagaskaru. Každá sklizeň má jiné chuťové nuance. Velmi se liší od čokolády z údolí Sambiano.
Čokoláda vyrobená z bobů Mava Estate, Sambirano, Madagaskar. Bohatá chuť pražených oříšků a sušeného ovoce, sladká s kulatou kyselostí.
Jemná čistá 68% čokoláda plná ovocné a citrusové chuti. Hladké rozpouštění, jemná a křupavá struktura kakaových zrnek. Takto chutná Madagaskar.
Jamajská káva Blue Mountain je považována za jednu z nejlepších na světě. Její ovocné a květinové tóny se skvěle kombinují s našimi boby.
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů z plantáží Venezuely. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny
Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů z plantáží Vietnamu. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny