⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-3 pracovní dny 🚚⭐

Auro Paquibato Tmavá 70%

Kód: 2168
Single Origin Bean To Bar
180 Kč 160,71 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Lokalita se nachází mezi tropickými horskými lesy, Paquibato je oblast, která pěstuje mnoho ovocných stromů a dává svým čokoládovým tónům květiny v lesním údolí, tmavý med a karamelizované ořechy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Auro Paquibato Tmavá 70%

Paquibato se nachází mezi tropickými horskými lesy. Rostou tam kokosové palmy a další ovocné stromy. To dodává čokoládě květinovou a ořechovou chuť s nádechem rozinek a ananasu.

Paquibato je komunita s téměř 2 500 obyvateli, která je součástí města Davao na jižním ostrově Mindanao. květinové, ořechy, náznaky rozinek a ananasu

Chuťové tóny: ananas, ořech, rozinky, květiny

Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo

Doplňkové parametry

Kategorie: Bean To Bar čokolády
Hmotnost: 0.06 kg
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 70

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

ezgif.com-webp-to-jpg

Mezinárodně oceněná prémiová značka čokolády typu „bean-to-bar“ vycházející z udržitelnosti prostřednictvím přímého obchodu vyráběná pouze z těch nejlepších surovin a kvalitních filipínských produktů.

 

auro1foto1-02

 

 Filipínská Bean-To-Bar čokoláda 

Au je chemické označení pro zlato. Oro znamená zlato ve filipínštině a španělštině. Spolu Auro - vyslovení: oro.

Filipíny byly první zemí v Asii, kde bylo před 300 lety zavedeno pěstování kakaa. Kolem toho vznikla bohatá kulturní tradice.

Auro Chocolate je ceněná filipínská bean-to-bar čokoládovna, která se zabývá výrobou jemného kakaa a čokolády přímo z bobů získávaných od zemědělských partnerů z oblasti Mindanao. Kakao, které Auro používá, pochází přímo od farmářů z jednotlivých oblastí.Názvy jednotlivých čokolád na to odkazují.Naše boby nakupujeme za až třikrát vyšší cenu, abychom podpořili kvalitu a dali farmářům příležitost zlepšit jejich životní úroveň. Všechny naše výrobky vyrábíme s vášní v naší moderní čokoládovně v Calamba v Laguně, která je vybavena nejnovějšími technologiemi a certifikacemi (HACCP, HALAL). Náš závazek ke kvalitě a inovacím nám umožňuje ctít charakteristické chutě našeho kakaa s jeho historií a transformovat je do originálních receptur s využitím časem prověřených technik.

Zveme vás, abyste se připojili k našemu úsilí šířit lásku k jemné čokoládě, která pomáhá filipínským farmářům!