⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-3 pracovní dny 🚚⭐

Georgia Ramon - Mléčná čokoláda 55% (Kozí mléko) BIO

Kód: 4239
220 Kč 196,43 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

55% BIO čokoládová tabulka vyrobená z kozího mléka s jemnými a smetanovými chuťovými tóny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kakaové boby pocházejí z Öko Caribe. Georg Bernardini používá toto kakao také pro Dominikánskou republiku 72% BIO tyčinku.

Organické kozí mléko používané k výrobě sušeného kozího mléka je jemné a bohaté na bílkoviny a pochází z Bettinehoeve, NL. Ve sdružení za tímto účelem pracuje asi 45 chovatelů koz.

Chuťové tóny: mléčné a krémové s jemným tónem kozího mléka.

Složení: kakaové máslo, surový třtinový cukr, kakaová hmota, sušené kozí mléko (15%).

Obsahuje kozí mléko. Může obsahovat stopy ořechů, arašídů, sezamu a kravského mléka.

O Georgia Ramon

Doplňkové parametry

Kategorie: Mléčné čokolády
Hmotnost: 0.05 kg
Alergeny: Bez lepku
Procento kakaa: 55
Dovozce pro ČR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

georgiaramon_webversion

 

 

 

založili na jaře 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann ve čtvrti Oberkassel v Bonnu.
Od 1. listopadu 2020 je novým majitelem společnosti Georgia Ramon Phillip Butzmann.
Phillip Butzmann je vyškolený cukrář, úspěšně ukončil trénink čokolády v Solingenu a brzy dokončí studium potravinářské technologie.
Naše výrobky

Zaměřujeme se na kvalitu, kreativitu a rozmanitost. Abychom se zde nemuseli omezovat, nepoužíváme výhradně (ale velmi často) organické suroviny. Organické suroviny nejsou vždy k dispozici v požadované kvalitě. Organické je dobré, ale ne vždy to znamená, že je kvalitnější. Existují také určité suroviny, zejména vzácné kakaové boby, jen ve velmi omezeném množství nebo vůbec ne v bio kvalitě. Nechceme se však obejít bez tak jemných surovin.
Udržitelnost, spravedlivý obchod a dětská práce
I když nevyrábíme vše v bio kvalitě, věnujeme velkou pozornost tomu, odkud a od koho naše suroviny získáváme. V některých případech nakupujeme kakaová zrna přímo od vlastníků plantáží a družstev, ale také od důvěryhodných prodejců kakaa.

Spravedlivé platby kakaovým farmářům jsou pro nás stejně důležité jako záruka, že naši producenti nedovolí dětskou práci.
Všechny naše kakaové boby proto pocházejí ze spravedlivého obchodu nebo pocházejí přímo od výrobců. Naši prodejci kakaa zaručují spravedlivý obchod a vyloučení dětské práce.

Pokud je to možné, přesvědčujeme se na místě, že tyto záruky jsou dodržovány.

TVOŘIVOST
Klasika tvoří základ naší práce. Kromě toho bychom také chtěli vytvořit nové chuťové zážitky: Veganská čokoláda s červenou řepou a kokosem, tmavá čokoláda s liškami nebo ovocně kyselá malinová čokoláda s jemným růžovým olejem ukazují, co je s čokoládou možné a chutné.