Standout Tmavá mléčná čokoláda - Madagascar Sambirano 60%

Kód: 2144
Novinka Single Origin Bean To Bar
Neohodnoceno
180 Kč 156,52 Kč bez DPH
Skladem

Kakaové boby se pěstují v údolí Sambirano na Madagaskaru na rodinném panství Bertila Åkessona. Čokoláda je ovocná a krémová, s tóny karamelu.

Bean To Bar

Detailní informace

Detailní popis produktu

60% Bean to bar mléčná čokoláda z Madagaskaru z oblasti Sambirano 

Kakaové boby se pěstují v údolí Sambirano na Madagaskaru na rodinném panství Bertila Åkessona. Čokoláda je ovocná a krémová, s tóny karamelu.

Do naší tmavé mléčné čokolády jsme použili pouze ty nejkvalitnější kakaové boby jednoho druhu, severské mléko, kakaové máslo a třtinový cukr. Dáme vám tabulku plnou chuti, plnou smetany, ale ne příliš sladkou. Jednoduše dokonale vyváženou, abyste si ji mohli užít.

Jak jsme na tom s alergeny?
Bez lepku

Původ kakaových bobů: 
Země: Madagascar
Region: Sambirano
Producent: Åkesson Organic
Zprostředkovatel: Åkesson Organic
Fermentace: dřevěná bedna 6 dní
Nadmořská výška: 27 m.n.m.

Obsah:
50 g / 1,76 oz čokolády
Kakaové sušiny 60 %

Složení: Kakaové boby, třtinový cukr, sušené MLÉKO, kakaové máslo

Organické složky

Nutriční hodnoty (na 100 g):
Energie: 2525 kJ, 602 kcal
Tuk: 45 g - z toho nasycené 27 g
Sacharidy: 41 g - z toho cukry: 31 g
Bílkoviny: 11 g
Sůl: 0 g

Skladujte na chladném a suchém místě 14-18 ° C.

Vyrobeno ve Švédsku:
Standout Chocolate
Färåsvägen 45
42837 Kållered

TheCraft_1

Doplňkové parametry

Kategorie: Standout Chocolate
Hmotnost: 0.05 kg
Alergeny: Bez lepku
Druh: Mléčná
Hmotnost: 50 g
Ocenění: Great Taste Awards 2020, International Chocolate Awards 2020 - Bronze
Procento kakaa: 60