⭐Doba doručení po ČR a SR je aktuálně 5-10 pracovních dnů⭐
⭐Garance doručení do Vánoc u objednávek do 8.12.⭐

Spicy Pineapple - originální chilli omáčka z Kambodži

Kód: CSSPIN100ML
355 Kč 308,70 Kč bez DPH
Objednáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Skvělá omáčka z čerstvého ananasu z Kambodži bez jakýchkoliv konzervantů, plná chuti a pálivosti místních chilli papriček. Pálivost 4/5!!!

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chilli omáčka z čerstvého ananasu

Omáčka Spicy Pineapple je vyráběná z ananasu utrženého v plné zralosti. Pálivost zajišťují bílé a žluté chilli papričky, které podporují jedinečnou barvu této omáčky. Kurkuma, zázvor a tmavý červený Kampotský pepř zvýrazňují chuť omáčky s vynikající rovnováhou se solí, cukrem a octem.

Pálivost naší chilli omáčky

Spicy Pineapple omáčka má pálivost 4/5 - rozhodně tedy není pro začátečníky, i ti si její chuť ale mohou vychutnat - viz níže.

Použití chilli omáčky Spicy Pineapple

Omáčku si můžete vychutnat se světlým masem nebo rybou, vynikající je také kombinace s kozím sýrem. Omáčku můžete přidat do majonézy a ztlumit tak její kambodžský žár a vychutnat si více její úžasnou chuť.

Složení

Obsahuje ananas, ocet, žluté chilli, zázvor, hnědý cukr, tmavě červený Kampotský pepř, sůl, limetku a kurkumu. Energetická hodnota 310kJ/74kcal, Tuky 0,9g (z toho nasycené 0,2g), sacharidy 14,7g (z toho cukry 7,7g), proteiny 1,5g, sůl 0,4g - údaje na 100ml výrobku.

Výroba

Omáčka je vyrobena přímo v Kambodži, v regionu Kampot, nedaleko farmy La Plantation. Omáčky jsou vyrobeny z čerstvého ovoce a koření a ihned po uvaření zchlazeny a lahvovány. Nejsou použity žádné konzervační látky, glutaman, barviva či jiní pomocníci. Omáčku před použitím protřepejte, po otevření uchovávejte v chladničce. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Koření a pepře z Kampotu
Hmotnost: 0.1 kg
Druh koření: Chilli
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: