PO Standout Tmavá mléčná čokoláda - Haiti Cap-Haïtien 60%
Kód: 3856Podrobný popis
60% Bean to bar mléčná čokoláda z Haiti z oblasti Cap-Haïtien
Použité kakao pochází ze sítě přibližně 1 500 drobných zemědělců. Čokoláda má toastový a sladový charakter s karamelovými tóny.
Jak jsme na tom s alergeny?
Bez lepku
Původ kakaových bobů:
Země: Haiti
Region:Cap-Haïtien
Producent: PISA
Zprostředkovatel: Daarnhouwer
Fermentace: Dřevěný box 2-4 dny
Nadmořská výška: 0 m.n.m.
Obsah:
50 g / 1,76 oz čokolády
Kakaové sušiny 60 %
Složení: Kakaové boby, třtinový cukr, sušené MLÉKO, kakaové máslo
Organické složky
Nutriční hodnoty (na 100 g):
Energie: 2525 kJ, 602 kcal
Tuk: 45 g - z toho nasycené 27 g
Sacharidy: 41 g - z toho cukry: 31 g
Bílkoviny: 11 g
Sůl: 0 g
Skladujte na chladném a suchém místě 14-18 ° C.
Vyrobeno ve Švédsku:
Standout Chocolate
Färåsvägen 45
42837 Kållered
Dodatočné parametre
Kategória: | Zachraň čokoládu! |
---|---|
Hmotnosť: | 0.05 kg |
EAN: | 7350101590263 |
Alergeny: | Bez lepku |
Druh: | Mléčná |
Hmotnost: | 50 g |
Ocenění: | Great Taste Awards 2020 |
Procento kakaa: | 60 |
Dovozca pre SR: | Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
Možnosti doručenia pre Slovensko
![]() |
Slovenská pošta - doručenie na adresu | Od 100 € ZDARMA | 8 € |
![]() |
Packeta SK - doručenie na výdajné miesto* | Od 100 € ZDARMA | 5 € |
![]() |
Kuriérska služba Messenger do Bratislavy - doručenie na adresu v Bratislave | Od 100 € ZDARMA | 13 € |
*Táto doprava nemusí byť dostupná pre všetky produkty.
Doba doručenia
Čokoládu sa k Vám snažíme odoslať čo najrýchlejšie. U niektorých produktov môže byť doručovacia doba dlhšia.
Čokoládové náradie, sady - Čokoládové sady pre Vás vyrábame priamo na objednávku. Obvyklá doba doručenia je 1-3 pracovné dni, v období Vianoc (november-december) je doručovacia doba dlhšia 5-10 pracovných dní.
Tabuľková čokoláda, oriešky, pralinky - Ak sú čokoláda, oriešky alebo pralinky skladom, odosielame obratom k Vám. Doba doručenia je 1-3 pracovné dni. Pokiaľ objednávka obsahuje aj čokoládovú sadu, doba doručenia môže byť dlhšia a riadi sa podľa aktuálnej doby doručenia u čokoládových sád.
Výrobok nie je skladom, momentálne nedostupné, predobjednávka - Doba doručenia v tomto prípade môže byť dlhšia a záleží na danom produkte. V prípade limitovaných produktov bol uvedený iba obmedzený počet kusov, ktoré mohli byť vypredané.
Možnosti platby
Platba prevodom z účtu na účet:
CZK účet:
Bankový účet pre zasielanie platieb vopred:
Číslo účtu pre CZK: 2901901788/2010 (Fio Banka)
Variabilný symbol: (Číslo objednávky)
EUR účet:
Bankový účet pre zasielanie platieb vopred:
Číslo účtu v mene EUR: 2001901790/2010 (Fio Banka)
Variabilný symbol: (Čísloobjednávky)
IBAN: CZ6020100000002001901790
SWIFT: FIOBCZPPXXX
Online platba kartou - za zásielku zaplatíte online prostredníctvom platobnej brány Shoptet Pay, platba sa nám ihneď pripíše a zásielku Vám odošleme. (bez príplatku)
Platobná brána Shoptet Pay podporuje online platobné metódy:
Platba pomocou platobnej brány PayPal - za zásielku zaplatíte online prostredníctvom Vášho účtu na PayPal, platba sa nám ihneď pripíše a zásielku Vám odošleme. (bez príplatku)
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Děláme dobře!
Věříme v ekologickou, ekonomickou a sociální udržitelnost.
Záleží nám na životním prostředí, proto v naší čokoládě používáme pouze organická kakaová zrna a organický třtinový cukr. Vnitřní obal je vyroben z biologicky odbouratelného biofilmu a vnější obal je vyroben z dřevní buničiny certifikované FSC.
Záleží nám také na lidech, se kterými pracujeme. Zajistíme, aby byli pěstitelé dobře placeni - vysoké ceny za správné zemědělské postupy a nejkvalitnější kakao - obvykle platíme o 300% - 400% více, než je cena na komoditním trhu. Dobře placení pěstitelé se pyšní svou prací, jsou motivováni k udržování vysoké kvality pro budoucí sklizeň a jsou schopni rozvíjet místní komunitu pro budoucí generace.
Řemeslo
Řemeslná čokoláda, ručně vyráběné od bobu do tabulky (Bean To Bar)
Začínáme ručním tříděním všech bobů, zbavujeme se jakýchkoli vadných bobů, které by jinak mohly negativně ovlivnit chuť. Boby jsou pak praženy v malých dávkách při nízké teplotě, což pomáhá rozvíjet chuť a uvolňovat slupku z bobu.
Boby se spolu s třtinovým cukrem několik dní pomalu drtí pod kotoučem ze žulového kamene. To pomáhá rozvíjet chuť a získat hedvábně hladkou strukturu. Poté čokoládu temperujeme, aby získala lesklý vzhled a pěkné čisté prasknutí, když ji rozlomíte. Hotová čokoláda se nalije do forem, ochladí se, upraví a poté zabalí. Nyní je čokoláda připravena k odeslání!
Čokoláda
Chuť čokolády vypráví příběh jejího původu a lidí v pozadí.
Naší filozofií je používat co nejméně ingrediencí - pouze kakaové boby a třtinový cukr - jednoduše proto, že věříme ve výrobu čokolády, která odpovídá zemi původu co nejvíce. Odrůda, růstové prostředí a posklizňový proces hraje důležitou roli při vývoji jedinečného chuťového profilu každého druhu. Proto vždy hledáme pěstitele, kteří sdílejí naši vášeň pro jemné kakao a jsou hrdí na svou práci.
Kupujeme kakaová zrna vysoké kvality, proto si při výrobě čokolády přejeme zachovat co nejvíce individuální chuťový profil každého bobu. Boby pomalu pražíme při nízké teplotě, abychom každý bob vyvinuli svým vlastním jedinečným způsobem. Dobré pražení rozvine složitost chutí a zároveň ji udrží v rovnováze, což poskytne dlouhou a čistou dochuť.