⭐🚚 Aktuální doba doručení je 1-4 pracovní dny🚚⭐
🍫Největší výběr čokoládových dárků 🍫

Ocelot Chocolate - Tmavá čokoláda 70% s čiernou čerešňou BIO

Kód: 4296
Single Origin Bean To Bar
€8,89 €7,94 bez DPH
Objednáno
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Trpké čerešne obalené v jemnej, bohatej horkej bio čokoláde.

Detailné informácie

Garance kvality čokolády
Garance kvality čokolády
Jedinečná ruční práce
Jedinečná ruční práce
Poctivá výroba
Poctivá výroba

Podrobný popis

Spoločnosť Ocelot so sídlom v Škótsku vyrába výnimočne kvalitnú čokoládu v každom ohľade. Nielen obalom, ale aj úžasnými chuťovými kombináciami. Pri výrobe kakaa, alebo lepšie: čokoládovej hmoty, úzko spolupracujú s Original Beans.

Original Beans má sériu čokolád z jednotlivých plantáží, ktoré zároveň stimulujú ochranu dažďových pralesov. Táto Virunga sa zbiera v národnom parku Virunga vo východnej časti Konga.

Zloženie: Kakaová hmota Original Beans Couverture Virunga, organický surový nerafinovaný trstinový cukor, organické kakaové maslo, organické sušené čerešne, organický olej s príchuťou čiernej čerešne (<1 %)

Vyrobené v továrni, ktorá spracováva mlieko, lepok a orechy.

Dodatočné parametre

Kategória: Tmavé čokolády
Hmotnosť: 0.07 kg
EAN: 0634158969096
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Bez sóji, Organické, BIO
Procento kakaa: 70
Dovozca pre SR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka bola vypredaná…

Možnosti doručenia pre Slovensko

slovenska_posta_logo Slovenská pošta - doručenie na adresu Od 100 € ZDARMA 
Packeta SK - doručenie na výdajné miesto* Od 100 € ZDARMA 
Kuriérska služba Messenger do Bratislavy - doručenie na adresu v Bratislave Od 100 € ZDARMA  13 

 

*Táto doprava nemusí byť dostupná pre všetky produkty.

Doba doručenia

Čokoládu sa k Vám snažíme odoslať čo najrýchlejšie. U niektorých produktov môže byť doručovacia doba dlhšia.

Čokoládové náradie, sady - Čokoládové sady pre Vás vyrábame priamo na objednávku. Obvyklá doba doručenia je 1-3 pracovné dni, v období Vianoc (november-december) je doručovacia doba dlhšia 5-10 pracovných dní.

Tabuľková čokoláda, oriešky, pralinky - Ak sú čokoláda, oriešky alebo pralinky skladom, odosielame obratom k Vám. Doba doručenia je 1-3 pracovné dni. Pokiaľ objednávka obsahuje aj čokoládovú sadu, doba doručenia môže byť dlhšia a riadi sa podľa aktuálnej doby doručenia u čokoládových sád.

Výrobok nie je skladom, momentálne nedostupné, predobjednávka - Doba doručenia v tomto prípade môže byť dlhšia a záleží na danom produkte. V prípade limitovaných produktov bol uvedený iba obmedzený počet kusov, ktoré mohli byť vypredané.

Možnosti platby

Platba prevodom z účtu na účet:

CZK účet:

Bankový účet pre zasielanie platieb vopred:

Číslo účtu pre CZK: 2901901788/2010 (Fio Banka)

Variabilný symbol: (Číslo objednávky)

EUR účet:

Bankový účet pre zasielanie platieb vopred:

Číslo účtu v mene EUR: 2001901790/2010 (Fio Banka)

Variabilný symbol: (Čísloobjednávky)

IBAN: CZ6020100000002001901790

SWIFT: FIOBCZPPXXX

 

 

Online platba kartou - za zásielku zaplatíte online prostredníctvom platobnej brány Shoptet Pay, platba sa nám ihneď pripíše a zásielku Vám odošleme. (bez príplatku)

Platobná brána Shoptet Pay podporuje online platobné metódy:

Platba pomocou platobnej brány PayPal - za zásielku zaplatíte online prostredníctvom Vášho účtu na PayPal, platba sa nám ihneď pripíše a zásielku Vám odošleme. (bez príplatku)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Náš dodavatel čokolády Original Beans se neúnavně snaží zajistit, aby pěstitelé kakaa měli více než životní příjem (1,78 x Fairtrade Premium) a prostředky, které jim umožní soustředit se na produkci zdravého a kvalitního kakaa a aby se mohli starat nejen o své rodiny, ale také chránit životní prostředí a komunity ve svém okolí.

Aby tito farmáři vyprodukovali boby potřebné k výrobě čokolády, pečují o stromy, ručně sbírají kakaové lusky a oddělují boby určené k fermentaci. Po pečlivě kontrolovaném procesu fermentace se kakaové boby suší na slunci, aby si zachovaly své přirozené vlastnosti. Poté se boby ručně loupou a následně se zpracovávají na zrnka, pastu, máslo a prášek.

Bio čokoláda s podílem kakaa 70 % se vyrábí z bobů, které se pěstují v národním parku Virunga - nejstarší africké přírodní rezervaci a domově posledních horských goril. Tamní farmáři aktivně pracují na ochraně goril a tohoto vzácného prostředí a boby, které se zde pěstují, odrážejí tuto podivuhodně rozmanitou oblast a vytvářejí čokoládu s bohatou a trpkou chutí tmavého ovoce, zemitého lesního podkladu a kouřového tabáku.

Naše 50% bio hořká mléčná čokoláda se vyrábí ze stejných vzácných bobů Amelonado, které pěstuje ženské družstvo ve východním Kongu.