⭐🚚Aktuálna doba doručenia na Slovensko je 2-5 pracovných dní🚚⭐

Naïve Ambrosia 65%

Kód: 4281
Bean To Bar
Značka: Naïve
€10,40 €9,29 bez DPH
Objednáno
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Kakao a med vždy krásne voňajú. Najskôr sa do popredia dostáva bohaté, aromatické kakao, ktoré neskôr šikovne dopĺňa zemitý med a peľ z divokých lesov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Horká čokoláda s medom a peľom

Biodynamický úľ, v ktorom včely zbierajú svoj vynikajúci med, sa nachádza hneď vedľa lesa. Jeho med a peľ sú husté a majú tmavú jantárovú farbu s vôňou machovej zeme. Tieto tóny zaručujú zvláštnu súhru s čokoládou. Vďaka zložitosti kombinácie medu a kakaa je táto receptúra jednou z technologicky najvyspelejších. A čo je ešte dôležitejšie, predstavuje Domantasov domáci terén - jeho terroir. Miesto, kde sa narodil.

Kolekcia Forager

Čokolatiér Domantas Uzpalis hovorí: "Kolekcia Forager je mimoriadne komplexná a obsahuje mnoho vrstiev. Najprv oddelím všetky ingrediencie a potom ich skombinujem, aby som vytvoril čokoládovú tyčinku s - povedal by som - patentovanými chuťami. Jedinečné. Vďaka tejto kolekcii som vyvinul nový spôsob, ako spojiť intenzívne chutné miestne produkty do čokoládových tyčiniek, v ktorých sú už od prírody prítomné komplexné kakaové arómy."

Kakaové bôby, ktoré Domantas používa, pochádzajú z El Ceibo v Bolívii.

Zloženie: kakao* (65 %), cukor*, kakaové maslo*, lesný med, včelí peľ*.
* = bio

Môže obsahovať stopy orechov, mlieka, sezamu a arašidov.

Dodatočné parametre

Kategória: Tmavé čokolády
Hmotnosť: 0.057 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Bez sóji
Procento kakaa: 65
Dovozca pre SR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

naivec-01

V malém městečku na východní straně Litvy vyrábí Chocolate Naive své Bean to Bar čokolády.

Každé ráno čokoládový mistr pečlivě pečuje o čerstvost kakaových bobů, jejichž lahodná vůně jemně probouzí obyvatele města. Stejně jako před stovkami let se kakaová zrna pomalu válí a konšují, aby uvolnila svou mimořádnou vůni ovoce, ořechů a květin v jemně hotové čokoládové tabulce. Tyto ručně vyrobené tabulky jsou později uloženy, aby vyzrály a vytvářely komplikovanou řadu chutí a koření.

about_02     about_01

V Chocolate Naive, jednom z pouhých 200 takových producentů po celém světě, začíná produkční cyklus sušeným kakaovým bobem. Špičkové kakaové boby jsou pečlivě vybírány z výjimečných farem. Poté jsou transportovány starými námořními cestami do Evropy a nakonec do Litvy, domov Chocolate Naive. Pro nás jsou nejdůležitější dva klíčové principy. Nejprve pracujeme pouze s těmi nejlepšími ingrediencemi na světě. Zadruhé se snažíme stát se řemeslníky světové úrovně při práci s tímto typem vynikající výroby. Naive vyrábí čokoládu způsoby, které pomáhají odhalit charakter konkrétního kakaového bobu. Čokoláda se konečně rodí po pečlivé analýze chuti, barvy, vůně a struktury. Již nějakou dobu naše výrobky uvádějí Litvu na mapě jídel jako vycházející hvězda gurmánské čokolády na světě.

Zažijte kousek tajemství
pro tebe.