⭐🚚Aktuálna doba doručenia na Slovensko je 2-5 pracovných dní🚚⭐

Blanxart Peru – Alto Piura 77% BIO

Kód: 2182
Single Origin Bean To Bar
Značka: Blanxart
€7,19 €6,42 bez DPH
Skladem
Možnosti doručenia

Táto 77% organická horká čokoláda sa vyrába z ručne vyberaných kakaových bôbov odrody Criollo pochádzajúcich z oblasti Alto Piura v Peru. Krásne zaoblená čokoláda s tónmi citrusového a červeného ovocia a brazílskych orechov.

Detailné informácie

Podrobný popis

Série Classic a Premium Origins predstavujú výber čokolád Blanxart pre najnáročnejšie chuťové bunky. Tieto tabuľky boli vytvorené s cieľom vyzdvihnúť vôňu a charakter kakaových bôbov z rôznych vzdialených brehov.

Táto 77 % organická horká čokoláda sa vyrába z ručne vyberaných kakaových bôbov odrody Criollo pochádzajúcich z oblasti Alto Piura v Peru. Krásne zaoblená čokoláda s tónmi citrusových a červených plodov a brazílskych orechov.

Chuťové tóny: vyznačuje sa citrusovou arómou, ktorú sprevádzajú jemné tóny dreva, kože a kávy.
Zloženie: kakao, cukor, kakaové maslo.

Vegánske a bezlepkové.
Môže obsahovať stopy mlieka, orechov a sóje.

Dodatočné parametre

Kategória: Tabulková čokoláda
Hmotnosť: 0.125 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické, BIO
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 77
Dovozca pre SR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.