⭐🚚Aktuálna doba doručenia na Slovensko je 2-5 pracovných dní🚚⭐

Blanxart Dominikánská Republika 99% BIO

Kód: 2175
Single Origin Bean To Bar
Značka: Blanxart
€7,19 €6,42 bez DPH
Skladem
Možnosti doručenia

Organická hořká čokoláda s 99% kakaa Trinitario z Dominikánské republiky.

Detailné informácie

Podrobný popis

Blanxart Dominikánská Republika 99% BIO

Řady Classic a Premium Origins představují výběr čokolád Blanxart pro nejnáročnější chuťové buňky. Tyto tabulky byly vytvořeny s cílem vyzdvihnout vůni a charakter kakaových bobů z různých vzdálených končin.

Bio tabulka 99% Dominikánská republika, vyrobená z kakaových bobů odrůdy Trinitario, je intenzivní a aromatická čokoláda pro ty, kteří hledají nejčistší čokoládu s velmi nízkým obsahem cukru.

Chuťové tóny: rostlinné a zemité tóny zjemněné tóny koření a tropického ovoce.
Složení: kakao, kakaové máslo, cukr, vanilka.

Veganská a bezlepková.
Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.

Dodatočné parametre

Kategória: Tabulková čokoláda
Hmotnosť: 0.08 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické, BIO
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 99
Dovozca pre SR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.