⭐🚚Aktuálna doba doručenia na Slovensko je 2-5 pracovných dní🚚⭐

Blanxart Dominikánská Republika Tmavá 72% BIO

Kód: 2174
Single Origin Bean To Bar
Značka: Blanxart
€7,16 €6,39 bez DPH
Objednáno
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

72% hořká čokoláda s dominikánským kakaem.

Detailné informácie

Podrobný popis

Blanxart Dominikánská Republika 72% BIO

72% hořká čokoláda s dominikánským kakaem.

Složení: Kakao, kakaové máslo, cukr, vanilka. Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.

Dodatočné parametre

Kategória: Tabulková čokoláda
Hmotnosť: 0.08 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 72
Dovozca pre SR: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.