⭐🚚Aktuálna doba doručenia na Slovensko je 2-5 pracovných dní🚚⭐

Tamarind BBQ - originálna chilli omáčka z Kambodže 100ml

Kód: CSTBBQ100ML
€14,12 €12,61 bez DPH
Objednáno
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Originálna BBQ omáčka z Kambodže s tamarindom - fascinujúcou ingredienciou prepožičiavajúcou skvelú chuť orientu! Bez farbív a konzervantov. Palivosť 2/5.

Detailné informácie

Podrobný popis

Chilli omáčka BBQ Tamarind

Omáčka BBQ Tamarind z La Plantation obsahuje plody tamarindu - stromu který původně pochází z Afriky, v Kambodži se však díky místnímu klimatu skvěle zabydlel. Nyní je často používán v místní kuchyni, naše omáčka je vyráběna z čerstvého tamarindu - nikoliv často používané pasty. To propůjčuje omáčce skvělou, originální a svěží chuť! Ta je podpořena zauzeným chilli a zauzeným Kampotským pepřem.

Pálivost naší chilli omáčky

BBQ omáčka Tamarind má pálivost 2/5 - i začátečník v chilli odolnosti si ji tak může naplno vychutnat!

Použití chilli omáčky BBQ Tamarind

Omáčka je jak název napovídá předurčena ke grilování a BBQ, k masu i zelenině, do burgerů a nebo na hranolky.

Složení

Omáčka z čerstvého koření z Kambodži. Obsahuje tamarind, rajčata, hnědý cukr, cibuli, ocet, burbon, chilli, zauzené chilli a zauzený Kampotský pepř. Energetická hodnota 473kJ/113kcal, Tuky 0,9g (z toho nasycené 0,3g), sacharidy 23,5g (z toho cukry 17,5g), proteiny 2,7g, sůl 0,7g - údaje na 100ml výrobku.

Výroba

Omáčka je vyrobena přímo v Kambodži, v regionu Kampot, nedaleko farmy La Plantation. Omáčky jsou vyrobeny z čerstvého ovoce a koření a ihned po uvaření zchlazeny a lahvovány. Nejsou použity žádné konzervační látky, glutaman, barviva či jiní pomocníci. Omáčku před použitím protřepejte, po otevření uchovávejte v chladničce. 

Dodatočné parametre

Kategória: Korenie z Kampotu
Hmotnosť: 0.1 kg
Druh korenie: Pepř zauzený, Chilli
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: