🚚 Current delivery time is 2-5 working days (DE, AT, PL) 🚚

Georgia Ramon - Vegan M!lk, Rice and Almond 55% BIO

Code: 4308
Bean To Bar
€7,22 €6,45 excl. VAT
In stock
Delivery offer

Detailed information

Product detailed description

Discover the delicate delicacy of Vegan M!lk:

Our innovative vegan milk chocolate made from premium rice and almond flour. Our unique recipe combines the creamy pleasure of milk chocolate with a 100% plant-based base.

Experience the smooth melt and silky texture of Vegan M!lk, a chocolate made without any animal products. The rich flavors of milk chocolate will seduce you in every bite.

Not only a pleasure, but also a conscious decision for a sustainable diet. Vegan M!lk combines taste and ethics while showing respect for the environment and the animal world.

Treat yourself to the pure pleasure of Vegan M!lk. Perfect for chocolate lovers looking for a high-quality plant-based alternative that takes the pleasure of milk chocolate to a new level. Make Vegan M!lk your preferred choice for a sustainable and delicious chocolate indulgence.

Ingredients: Cocoa mass, raw cane sugar, cocoa butter, rice flour (8.5%), almond flour (8.5%).

May contain traces of milk and nuts.

Additional parameters

Category: Milk chocolate
Weight: 0.05 kg
Allergens: Gluten-free, Lactose free, Vegan, No soy, Organic, BIO
Percentage of cocoa: 55
Importer: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Do not fill out this field:

georgiaramon_webversion

založili na jaře 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann ve čtvrti Oberkassel v Bonnu.
Od 1. listopadu 2020 je novým majitelem společnosti Georgia Ramon Phillip Butzmann.
Phillip Butzmann je vyškolený cukrář, úspěšně ukončil trénink čokolády v Solingenu a brzy dokončí studium potravinářské technologie.
Naše výrobky

Zaměřujeme se na kvalitu, kreativitu a rozmanitost. Abychom se zde nemuseli omezovat, nepoužíváme výhradně (ale velmi často) organické suroviny. Organické suroviny nejsou vždy k dispozici v požadované kvalitě. Organické je dobré, ale ne vždy to znamená, že je kvalitnější. Existují také určité suroviny, zejména vzácné kakaové boby, jen ve velmi omezeném množství nebo vůbec ne v bio kvalitě. Nechceme se však obejít bez tak jemných surovin.
Udržitelnost, spravedlivý obchod a dětská práce
I když nevyrábíme vše v bio kvalitě, věnujeme velkou pozornost tomu, odkud a od koho naše suroviny získáváme. V některých případech nakupujeme kakaová zrna přímo od vlastníků plantáží a družstev, ale také od důvěryhodných prodejců kakaa.

Spravedlivé platby kakaovým farmářům jsou pro nás stejně důležité jako záruka, že naši producenti nedovolí dětskou práci.
Všechny naše kakaové boby proto pocházejí ze spravedlivého obchodu nebo pocházejí přímo od výrobců. Naši prodejci kakaa zaručují spravedlivý obchod a vyloučení dětské práce.

Pokud je to možné, přesvědčujeme se na místě, že tyto záruky jsou dodržovány.

DSC_1500_1280x1280@2x

TVOŘIVOST
Klasika tvoří základ naší práce. Kromě toho bychom také chtěli vytvořit nové chuťové zážitky: Veganská čokoláda s červenou řepou a kokosem, tmavá čokoláda s liškami nebo ovocně kyselá malinová čokoláda s jemným růžovým olejem ukazují, co je s čokoládou možné a chutné.