🚚 Die aktuelle Lieferzeit beträgt 2-5 Werktage (DE, AT) 🚚

Georgia Ramon Tmavá čokoláda 70% s vločkami mořské soli BIO

Artikelnummer: 2226
Bean To Bar
€7,15 €6,38 ohne MwSt.
Bestellt
Angebot zur Lieferung
Dieser Artikel ist leider ausverkauft…

Tmavá čokoláda 70% s vločkami mořské soli

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Georgia Ramon - Tmavá čokoláda 70% Trinitario s vločkami mořské soli

Rafinováno mořskou solí Halen Môn®, která se získává z Atlantiku kolem ostrova Anglesey ve Walesu. Halen Môn® je ochranná známka společnosti Anglesey Sea Salt Company.

Tmavá čokoláda, kterou používáme, je směs kakaa z Dominikánské republiky a Ekvádoru

Složení: kakaová hmota, surový třtinový cukr, kakaové máslo, Halen Môn Meersalz-Flakes (0,9 %)
Pokud není uvedeno jinak, všechny suroviny pocházejí z ekologického zemědělství. DE-ÖKO-003 Zemědělství EU / mimo EU.

Obsah kakaa: 70%
Kakaová odrůda: Dominikanische Republik - Öko Caribe - Trinitario

Organická, tmavá čokoláda, bezlepková, veganská, rafinovaná čokoláda

Ocenění:
Academy Of Chocolate 2018 - Bronze
Academy Of Chocolate International 2017 - Newcomer

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Tafelschokolade
Gewicht: 0.05 kg
#tag: se solí
Allergene: Glutenfrei, Laktosefrei, Vegan, BIO
Kategorie: Dunkel
Prozent Kakao: 70
Importeur: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
Dieser Artikel ist leider ausverkauft…

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

georgiaramon_webversion

založili na jaře 2015 Georg Bernardini a Ramona Gustmann ve čtvrti Oberkassel v Bonnu.
Od 1. listopadu 2020 je novým majitelem společnosti Georgia Ramon Phillip Butzmann.
Phillip Butzmann je vyškolený cukrář, úspěšně ukončil trénink čokolády v Solingenu a brzy dokončí studium potravinářské technologie.
Naše výrobky

Zaměřujeme se na kvalitu, kreativitu a rozmanitost. Abychom se zde nemuseli omezovat, nepoužíváme výhradně (ale velmi často) organické suroviny. Organické suroviny nejsou vždy k dispozici v požadované kvalitě. Organické je dobré, ale ne vždy to znamená, že je kvalitnější. Existují také určité suroviny, zejména vzácné kakaové boby, jen ve velmi omezeném množství nebo vůbec ne v bio kvalitě. Nechceme se však obejít bez tak jemných surovin.
Udržitelnost, spravedlivý obchod a dětská práce
I když nevyrábíme vše v bio kvalitě, věnujeme velkou pozornost tomu, odkud a od koho naše suroviny získáváme. V některých případech nakupujeme kakaová zrna přímo od vlastníků plantáží a družstev, ale také od důvěryhodných prodejců kakaa.

Spravedlivé platby kakaovým farmářům jsou pro nás stejně důležité jako záruka, že naši producenti nedovolí dětskou práci.
Všechny naše kakaové boby proto pocházejí ze spravedlivého obchodu nebo pocházejí přímo od výrobců. Naši prodejci kakaa zaručují spravedlivý obchod a vyloučení dětské práce.

Pokud je to možné, přesvědčujeme se na místě, že tyto záruky jsou dodržovány.

DSC_1500_1280x1280@2x

TVOŘIVOST
Klasika tvoří základ naší práce. Kromě toho bychom také chtěli vytvořit nové chuťové zážitky: Veganská čokoláda s červenou řepou a kokosem, tmavá čokoláda s liškami nebo ovocně kyselá malinová čokoláda s jemným růžovým olejem ukazují, co je s čokoládou možné a chutné.