🚚 Die aktuelle Lieferzeit beträgt 2-5 Werktage (DE, AT) 🚚

Blanxart Brasil 76% BIO

Artikelnummer: 1961
Single Origin Bean To Bar
Marke: Blanxart
€7,16 €6,39 ohne MwSt.
Auf Lager
Angebot zur Lieferung

Organická hořká čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario. Brazílie oblast Pará

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Blanxart Brasil 76% BIO

Tato čokoláda je vyrobena z organického kakaa pěstovaného v amazonských deštných pralesech. Plantáž je položena poblíž Transamazonské silnice mezi městem Belém (hlavní a největší město státu Pará ) a městem Itaituba, v Brazílii. Kakaové boby odrůdy Trinitario z této oblasti vynikají mimořádnou kvalitou a čokoláda z nich má přirozenou chuť a vůni této oblasti.

Složení: Kakao, cukr, kakaové máslo, vanilka. Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.

Chuťové tóny: citrusové plody, ořechy a skořice

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Tafelschokolade
Gewicht: 0.125 kg
Allergene: Glutenfrei, Laktosefrei, Vegan, Organické
Kategorie: Dunkel
Prozent Kakao: 76
Importeur: Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Only registered users may post articles. Please log in or register.

Dieses Feld nicht ausfüllen:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.