Tabulková čokoláda, Strana 3
Značky
Alergeny
Druh
Procento kakaa
Tato tabulka čolády je opravdu něco velmi zvláštního. Svěží farmy v Dominikánské republice poskytují kakao i rum pro tuto vynikající čokoládu. Cukr a kakao používané k výrobě...
Lahodně krémová veganská čokoláda vyrobená z kešu a karamelizovaných mandlí, ochucená navíc jemnými náznaky exotického koření. Kakao v této tyčince je organicky certifikované....
Tmavě krémová s harmonickou chutí sultánek, banánů a ořechů charakterizuje toto Trinitario z Hondurasu. Čokoládová vůně a chuť jsou intenzivní a dlouhotrvající.
Čokoláda se dvěma barvami! Růžovo-červená a zelená, jemně sladká chuť s aromatickými ovocnými malinami a delikátní matcha.
Tato čokoláda je vyrobena z kokosového mléka, ale má jen nádech kokosu. Vychutnáte si všechny vzrušující chutě kakaa.
Čokoláda pochází z východního pobřeží Madagaskaru. Každá sklizeň má jiné chuťové nuance. Velmi se liší od čokolády z údolí Sambiano.
Jemná čistá 68% čokoláda plná ovocné a citrusové chuti. Hladké rozpouštění, jemná a křupavá struktura kakaových zrnek. Takto chutná Madagaskar.
Pražené drcené kakaové boby bez cukru v ručně vyráběné 70% tmavé čokoládě. Bean to Bar Single origin To nejkvalitnější kakao a tradiční evropské techniky zpracování....