Blanxart Filipinas – San Isidro 71%

Kód: 2183
Single Origin Bean To Bar
Neohodnoceno
Značka: Blanxart
180 Kč 156,52 Kč bez DPH
Skladem

Tmavá čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario z Filipín.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Blanxart Filipinas – San Isidro 71%

Tmavá čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario z Filipín.

Kakao se na Filipínách pěstuje od 17 století kdy španělský námořník Pedro Bravo de Lagunas založil plantáž v San Jose Batangas. Od té doby se kakao rozšiřovalo i do dalších oblastí země. Projekt spolupráce San Isidro aktivně přispívá k úspěchu a růstu kvality života svých členů.

Složení: Kakao, cukr, kakaové máslo, vanilka. 

Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.

Chuťové tóny: dřevo, pražené oříšky

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.125 kg
Alergeny: Bez lepku, Bez laktózy, Vegan
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 77

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

nosotros_historia

NAŠE HISTORIE

Tradice a výroba čokolády z jiného století.

Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.

Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.

Všechno to začalo ve skromné ​​dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

nosotros_bean_to_bar

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ

Dokonalost naší řemeslné čokolády.

Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.

Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.

Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.