Hacienda San Jose Ecuador

Předci dnešních majitelů založili Hacienda El Carmen,první kakaovou plantáž v Los Ríos v Ekvádor na počátku 30. let.

Po letech tvrdé práce a přežití krize v Ekvádoru pokračovali ve svých snech o vývoji nejlepších kakaových plantáží na světě.

Jejich tradice byla převzata z jedné generace na druhou a jejich znalosti povzbudily druhou generaci k vytvoření Hacienda La Elba v roce 1969 a třetí generaci k vytvoření Hacienda El Porvenir v roce 1972.

4. generace založila Hacienda San José, kakaovou plantáž, která byla uznána a oceněna za to, že má v Ekvádoru nejvyšší kvalitu kakaových bobů. Tyto fazole známé pro svou jemnou vůni a výraznou ořechovou příchuť nás inspirovaly k tomu, abychom vyrobili nejlepší čokoládu. Vyrobené z ekvádorských rukou, sklizené, fermentované a sušené vlastními technikami, zděděné a vylepšené během minulého století.

Po 100 letech kakaové tradice nás pátá generace překvapila: máme-li nejlepší kakaové boby na světě, je čas udělat nejlepší čokoládu.

A tak také udělali,sklidili nejlepší kakaové boby ze svých plantážíí a změnili  je na čokoládovou hacienda San José® právě pro vás.

Jedinečnost kakoových bobů souvisí i s pěstováním banánů na stejných plantážích.

Firma Hacienda San Jose získává se svými výrobky pravidelně nejvyšší ocenění za kvalitu a chuť své čokolády.

 

 
120
1211120121

Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem