Single Origin, Strana 2
Značky
Druh
Procento kakaa
Z úst se stává koncertní síň koření. Černý česnek, vanilka a nádech chipotle jsou harmonicky zapouzdřeny 65% čokoládou, která se pomalu rozplývá na jazyku.
Bio 99% tabulka z Dominikánské republiky, vyrobená z kakaových bobů odrůdy Trinitario, je intenzivní a aromatická čokoláda pro ty, kteří hledají nejčistší čokoládu s velmi...
Vysoce kvalitní čokoláda z bílých kakaových bobů Criollo. S tóny karamelu, ořechů a ovoce je to vynikající pochoutka z Tabaska v Mexiku.
Výjimečná bio hořká mléčná čokoláda vyrobená ze vzácných kakaových bobů Amelonado vypěstovaných průkopnickým ženským družstvem ve východním Kongu a z bohatého mléka švýcarských...
Hladká a krémová bio hořká mléčná čokoláda s posypem křupavé opražené pohanky.
Mimořádně jemná hořká bio čokoláda se sladkým, pikantním krvavým pomerančem a nádechem krémové vanilky.
Nová definice čokoládové tabulky s kokosem. Tato tabulka vyrobená z jamajského kakaa je hladká a krémová. Skutečná pocta jedné z nejznámějších karibských surovin: kokosu.
Vítěz bronzové medaile Akademie čokolády 2017. Velmi aromatická čokoláda z farmy až po bar ze Sedayu, vesnice na jihu Sumatry.
Vítěz stříbrné medaile Academy of Chocolate Awards 2017. Ostrov Sulawesi má jedinečnou přírodu s asijskými i australskými charakteristikami. A v této přírodě roste hojnost...
Tato čokoláda je vyrobena z kokosového mléka, ale má jen nádech kokosu. Vychutnáte si všechny vzrušující chutě kakaa.
Zlato na prestižní soutěži Academy of Chocolate v roce 2020! Sladké terroir kakao z jedné farmy, vůně karamelu, ovocné kůry a mírně čokoládová.
Zlato na prestižní soutěži Academy of Chocolate v roce 2020! Čokoláda z jedné farmy. Mírně kořeněné kakao z jedné farmy "terroir" s nádechem fialového ovoce, medu, pražených...
Čokoláda pochází z východního pobřeží Madagaskaru. Každá sklizeň má jiné chuťové nuance. Velmi se liší od čokolády z údolí Sambiano.
Jemná čistá 68% čokoláda plná ovocné a citrusové chuti. Hladké rozpouštění, jemná a křupavá struktura kakaových zrnek. Takto chutná Madagaskar.