Mléčné čokolády, Strana 2
Značky
Procento kakaa
Organická mléčná čokoláda vyrobená z kakaa Forastero z Konga.
Nová definice čokoládové tabulky s kokosem. Tato tabulka vyrobená z jamajského kakaa je hladká a krémová. Skutečná pocta jedné z nejznámějších karibských surovin: kokosu.
Výjimečná bio hořká mléčná čokoláda vyrobená ze vzácných kakaových bobů Amelonado vypěstovaných průkopnickým ženským družstvem ve východním Kongu a z bohatého mléka švýcarských...
Hladká a krémová bio hořká mléčná čokoláda s posypem křupavé opražené pohanky.
Dokonale hebká mléčná čokoláda Ručně sbírané kakaové boby Single origin, Bean to Bar
Z kolekce Filippino Fiesta: rostlinná čokoláda s praženými arašídy. Lahodně krémová alternativa mléčné čokolády.